Waarom ik ga bloggen?

En ja hoor, daar schiet alweer een blog uit de grond! Hoe kom ik toch weer op het stomme idee om te gaan bloggen? Zoiets komt dan van het een op het andere moment in mijn hoofd op en dan moet ik het meteen uitvoeren. Ben ik dan echt zó impulsief? Ga ik dit wel langer dan een week volhouden? Normale mensen denken hier een tijd over na, overwegen verschillende keuzemogelijkheden, maar ik, ik bestel meteen een hosting pakket en ga aan de slag…

Mijn naam is Lisa. Ik woon in een dorpje in Noord-Holland en ik ben recentelijk gestopt met mijn opleiding SPH. Niet omdat ik het niet leuk vond, integendeel, ik ga een jaar aan mijzelf als persoon werken zodat ik de opleiding zonder problemen kan afronden. Je krijgt als hulpverlener te maken met allemaal narigheid, dus je moet vrij stevig in je schoenen staan wil je hiermee kunnen dealen. Je gaat dingen uit je verleden kunnen verklaren die je voorheen nooit had begrepen.Ik ben hier nog niet klaar voor.

Daarom ben ik gestopt met mijn opleiding en ben ik bijna fulltime gaan werken. In het kleine beetje vrije tijd dat ik daarnaast nog heb ga ik een psycholoog bezoeken en ga ik bloggen over de dingen die ik meemaak. Ook wil ik gaan bloggen over de groei die ik (hopelijk) door ga maken als persoon. Ik wil laten zien dat het geen taboe hoeft te zijn dat je problemen met jezelf ondervindt en dat je je daar helemaal niet voor hoeft te schamen. Geen mens is immers perfect.

Natuurlijk blog ik ook over de leuke dingen in het leven. Ik ben bijvoorbeeld gek op fitnessen, dus daar zul je mij veel over zien schrijven. Fitnessen is echt mijn passie, zodra ik in de sportschool ben valt er een enorme last van mijn schouders af. Helaas breng ik veel te weinig tijd door in de sportschool, het lijkt haast alsof er iets in de weg zit wat ervoor zorgt dat ik niet ga sporten, ook al wil ik dit wel. Nog een reden om te gaan bloggen dus. Wie weet is deze blog die extra schop onder m’n kont die ik soms nodig heb! ;’)

Dit is in het kort wat jij van mij kunt verwachten als blogger. Wil je meer over mij weten, bekijk dan vooral ook even de ‘about me’ pagina.

Wat voor post willen jullie van mij zien? Of hebben jullie nog tips? Laat het me weten in de comments. :’)

waarom ik ga bloggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *