rimmel super gel nagellak

Review: Rimmel Super Gel nagellak

Gel nagellak is op dit moment enorm in opkomst. Toen ik deze Rimmel Super Gel nagellak bij het Kruidvat zag liggen kon ik het dan ook niet laten om er een “paar” mee te nemen.Rimmel Super Gel nagellak

Dat je thuis zo gemakkelijk en snel gel nagellak aan kunt brengen zonder
UV-lamp klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn. Bovendien belooft Rimmel London dat deze nagellak tot wel 14 dagen perfect blijft zitten en geven deze nagellakjes een perfecte dekking. Rimmel belooft de salon manicure kwaliteit. Mooie beloftes, maar worden deze beloftes ook waar gemaakt? Dat gaan we natuurlijk uittesten!

Het is de bedoeling dat je 1 of 2 laagjes super gellak (step 1) aanbrengt in je favoriete kleur, gevolgd door een dun laagje topcoat (step 2). Wat mij meteen opvalt is dat de lak een dubbele kwast heeft, waardoor je een groter oppervlak tegelijkertijd kunt lakken. Ook droogt de lak erg snel en is het niet moeilijk om een mooi glad resultaat te krijgen.

Een klein nadeel vind ik dat de nagellak niet zo lang blijft zitten als beloofd wordt. Ik werk in de huishouding en ben dus veel in de weer met schuursponsjes en andere dingen die je nagellak makkelijk kan verpesten. Bij mij blijft de nagellak ongeveer 4 tot 6 dagen mooi zitten. Normale nagellak blijft bij mij maar een, hooguit twee dagen mooi, dus dit is alsnog mooi meegenomen.

Ook is het jammer dat de nagellak iets lastiger van je nagels te verwijderen is. Ik gebruik ‘dip & clean’ nagellak remover van de Hema. Dit is een klein potje met een sponsje er in. Het sponsje is gedrenkt in nagellakremover. In het midden van het sponsje zit dan een gat waarin je je vinger ronddraait. Met deze gel nagellak is de lak op deze manier erg moeilijk van je vinger te verwijderen. ‘Ouderwets’ met een watje is de nagellak overigens prima van je nagels te verwijderen, niets te klagen dus!

rimmel super gel nagellak

Deze lak draag ik momenteel. Ik draag de kleur Bare Hug met op mijn ringvinger de kleur Gilty Pleasure. Die tweede is overigens ontwikkeld door Kate Moss. Kate heeft in totaal 13 kleuren helpen ontwikkelen voor deze lijn.

Al met al ben ik dik tevreden over deze nagellak. Het is mijn favoriete nagellak op het moment en ik geloof niet dat daar snel verandering in zou kunnen komen.

 

De Rimmel Super Gel nagellak en de Super Gel topcoat zijn te koop voor €7,99 bij o.a. Kruidvat, Bol.com, Wehkamp, Etos, Trekpleister en Douglas. Tevens is er een duopack verkrijgbaar voor €11,99.

Dragen jullie vaak (gel)nagellak? Welke nagellak is jullie favoriet? Laat het me weten in de comments. 😉

Rimmel super gel nagellak

1 thought on “Review: Rimmel Super Gel nagellak”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *